x

Referenciák
„Miért az Alba-Idea?” - partnereink ezt mondták el döntésükről:

„Igazgatóként különösen fontosnak tartom, hogy a 20 éves Általános Iskolánkban olyan beszállítókkal, olyan partnerekkel vegyem körül magam, akikre hosszú távon számíthatok. Zsoltnak és csapatának köszönhetően csökkentettük az berendezések üzemeltetési költségét, ezzel együtt a rendszeresen karbantartott fénymásolók végre segítik a munkánkat, ahelyett, hogy ismétlődő hibák akadályoznák a kollégákat a következő órára történő felkészülésben.Végleges megoldást kereső vezetőtársaimnak ajánlom a céget, akik szűkös költségvetésből gazdálkodnak.”

- Némethné Egyed Jolán - Igazgató; 
Gróf Széchenyi Általános Iskola, Szigethalom 

www.szechenyi-iskola.hu 

„Az Alba-Ideától beszerzett fénymásoló nagyban megkönnyíti a munkánkat. Azelőtt hosszú időt töltöttünk azzal, hogy álltunk a gép előtt, és forgattuk a lapokat. Az új gép pillanatok alatt önállóan végzi a munkát. Minőségi másolatokat készíthetünk általa és végre kétoldalas anyagokat is tudunk nyomtatni. Szívesen ajánlom minden intézménynek.”

- Tasnádi Tünde - Óvodavezető; Négyszínvirág Óvoda, Szigethalom 
www.negyszinviragovoda.hu 

„Önkormányzatunk az Alba-Ideától megpályázott korszerű, digitális fénymásolót központi nyomtatóként is használja. Az átállásnak mérhető megtakarítás az eredménye, hisz a minőség javulása, a gyorsabb másolás mellett lényegesen csökkent a nyomtatás költsége.”

- Alexov Lyubomír; Elnök, Szerb Országos Önkormányzat  
www.szerb.hu 


„Hat évvel ezelőtt, a Társaság elöregedett gépparkjának frissítésére, esetleges kiváltására válogattam a profi cégek megoldásai közül. Prioritás volt a nyomtatással járó költségek csökkentésén túl, a biztonság, a kellék ellátottság, a gyorsaság, továbbá, hogy egészüljön ki a szolgáltatás a lehető legtöbb – a felhasználó számára beépített – kényelmi funkciókkal. Az Alba-Ideában találtam meg az igényeinknek legmegfelelőbbet. Immár 6 éve töretlen a munka kapcsolatunk, mely időszak alatt egy kiváló szakember gárdával rendelkező, figyelmes segítőkész csapatot ismertem meg. Bátran merem ajánlani hosszú távra, végleges megoldásként.”

- Puruczky Gábor; Főmunkatárs, Garantiqa Hitelgarancia Zrt.  
www.hitelgarancia.hu  Együttműködő partnereink továbbá:


• Hungarofest Nemzeti Rendezvényszervező Kft.
• Budapesti Operettszínház
• Fővárosi Önkormányzat
• Bp. XXI. ker. Csepel Önkormáyzata
• Székesfehér Megyei Jogú Város Önkormányzata
• Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata